Modtagelse

Du vil få besked så snart din pakke er ankommet til din GOODs-adresse og den er blevet målt og vejet. 


Nej vi åbner ikke dine pakker. Det er dog en mulighed for dig, som ønsker at sende mere end 2 pakker på én gang. Vi kalder det sammenpakning. Dette kan være en stor fordel, hvis du gerne vil spare penge på fragten.

Vi arbejder som udgangspunkt efter en 24-timers proces på din pakke. Det er muligt for os, at booke din forsendelse indenfor 24 timer efter din pakke er ankommet til din GOODS-adresse. Vi tilbyder også opbevaring af dine pakker, hvis du ønsker, at vente på flere pakker ankommer og sende dem alle samtidig. Dette kan have en fordel, hvis du gerne vil spare penge på fragten og ikke har behov for at modtage dine pakker med det samme. Det er selvfølgelig helt op til dig hvordan du gerne vil have, at vi håndtere din pakke.

Ja! Du skal blot huske at oplyse dit GOODS-ID på pakken og fremsende en faktura, så vi kan identificere pakken. Du skal dog være opmærksom på, at vi har regler for hvilke slags produkter, vi kan sende til dig. Du kan læs meget mere om dette i vores betingelser. Husk at der altid skal vedlægges en faktura eller dokumentation på indholdet af pakken samt værdien heraf. 

BlueWater Shipping A/S tager imod alle forsendelser til din Goods-adresse og sørger for at de bliver målt, vejet og behandlet professionelt så de kommer sikkert frem til dig.

Kort tid efter dine pakker er ankommet til din Goods-adresse, vil det være muligt for dig at betale for din forsendelse. Du kan læse meget mere her.

Dine pakker vil blive opbevaret af Blue Water Shipping A/S frem til forsendelsen.

Blue Waters lagerfaciliteter har moderne overvågningsudstyr, som garanterer en sikker opbevaring af dine varer døgnet rundt.