Farligt gods

Skal du sende farligt gods?

Vi anbefaler, at du læse denne side igennem før købervarer der indeholder farligt gods

SÅDAN FORHOLDER DU DIG TIL FARLIGT GODS

Her kan du læse mere uddybende om hvilke produkter der indebærer farligt gods. 

TIP: 

Hvis du ved, at du skal sende farligt gods, så henvend dig direkte i formularen under. Vi ser af og til, at folk ikke tager direkte kontakt inden også opstår der en længere ventetid grundet fremskaffelse af dokumentation.

Lithium gebyr

150 DKK

Ønsker du at sende en pakke, som indeholder batterier. Dette gælder også mobiltelefoner, Ipads og andet elektronik. Vil der blive pålagt et lithium gebyr. Inden du sender en pakke med batterier, anbefaler vi, at du gennemgår denne side grundigt.

MSDS - Sikkerhedsblad

Alle forsendelser der indeholder batterier SKAL der fremskaffe et MSDS sikkerhedsblad, som forklarer specifikt hvordan batterier skal opbevares før og efter transport. GOODS har desværre ikke muligheden for at afhjælpe denne proces, og derfor skal du selv sørge for at skaffe dokumentationen og sende den til os på email: kundeservice@goods.gl. En god ide er, at skrive direkte til shoppen inden du bestiller og beder om et MSDS blad. På den måde undgår du forhindringer undervejs.

BLIV EN DEL AF GOODS

For at fragte med GOODS, kræver det at du er medlem.
Se her, hvilken slags medlemskaber vi tilbyder

SEND BESKED

Vores samarbejdspartner tager sig af håndtering af farligt gods. Du kan sende en direkte forespørgsel gennem GOODS her. Husk du beholder dine GOODS fordele.