Om os

Historien begynder i Grønland

I 2015 flyttede en af GOODS stiftere til Nuuk, for at prøve nye eventyr. Kort efter sin ankomst, fandt han ud af at udvalget af varer var begrænset og priserne var ekstremt høje. På nettet kunne han handle de varer han behøvede, til fordelagtige priser men desværre var der store udfordringer forbundet med at få varerne til Grønland. Han besluttede derfor at skabe bedre muligheder for internethandel, for personer bosat på Grønland. 

Dette er  senere hen blevet udvidet til Færøerne efter adskillige ture dertil.

Idag er vi i fuld gang med at hjælpe beboerne i Nordatlanten med at fragte deres pakker og indtil videre er det blevet til til over 5000 pakker og vi er kun lige startet

Start

Idéen om GOODS opstår

Mulighederne for nethandel på Grønland er begrænsede. Det er både dyrt og besværligt at få fragtet varer til Grønland, og de fleste online butikker tilbyder ikke direkte fragt.

2018

Virksomheden stiftes

GOODS registreres som virksomhed, og det indledende forarbejde med hjemmeside, samarbejder, priser mv. begynder. I løbet af få måneder bliver GOODS skabt ud fra en skarp vision om at forbedre mulighederne for nethandel på Grønland.

2018

Samarbejde med Blue Water

GOODS indgår en aftale med Blue Water om at stå for al den fysiske håndtering, lige fra modtagelse til opbevaring, sammenpakning og levering af pakker.

2019

1000 brugere

GOODS rammer 1000 brugere. Der fragtes pakker dagligt til grønlandske kunder, der har handlet på populære webshops som H&M, IKEA, Zalando og Jollyroom.

I dag

 Vi kæmper fortsat for at gøre e-handel langt mere tilgængelig og billig for vores, nu, Nordatlantiske kunder.

Du er altid velkommen til at hoppe ombord. 

2017

Konceptet udvikles

Konceptet for GOODS udvikles i samarbejde med lokale indbyggere  på Grønland. Behovet for online handel undersøges, for at tilpasse forretningen bedst mulig til grønlandske forbrugere.

2018

Hjemmesiden lanceres

Med store forventninger og sommerfugle i maven, lanceres GOODS hjemmesiden efter flere års planlægning og drømme.. Folk på Grønland kan nu handle på diverse webshops, hvorefter varerne bliver sendt direkte til deres adresse.

2018

Første pakke sendes

Den første pakke sendes afsted til Grønland, hurtigt og nemt. Kunden modtager pakken i løbet af få dage. Inden for kort tid, sendes der pakker dagligt.

2020

10.000 brugere

Der er vokseværk i virksomheden. Nye medlemmer kommer løbende til og i takt med at der bliver sendt flere pakker, jo bedre fordele kan GOODS tilbyde deres kunder.

DU ER HJERTET I GOODS

Det hele starter lokalt i Grønland. Ligesom mange andre kom vi til Grønland for at blive en del af helt ny verden. Store forvetninger og sommerfugle i maven, var starten på en uforglemmelig rejse, som nu består af over 10.000 passagere. 

HOP OMBORD OG FRAGT I DAG

For at fragte med GOODS, kræver det at du er medlem af vores kundeklub.
Se her, hvilken slags medlemskaber vi tilbyder