Sådan gør du

Shop amok på over 10.000 webshops

Det er nemt og hurtigt at komme i gang og vi har medlemskaber, som er tilpasset lige netop dine behov.

Flyfragt

Tilbydes til alle destinationer på Grønland og Færøerne

Søfragt

Tilbydes til alle destinationer på Grønland og Færøerne

1. BESTIL FRA WEBSHOP

Når du handler på diverse webshops, skal du blot indtaste den danske Goods-adresse, som leveringsadresse ( Ventrupparken 8B , 2670 Greve) samt skrive dit Goods-ID bag dit efternavn. Det er MEGET vigtigt at du vælger levering til din Goods adresse ( punktet hedder ofte: til privatadresse/firmaadresse) og IKKE til pakkeshop samt at levering foregår i hverdage mellem kl. 8-16. Der er nemlig ikke nogen til at modtage pakker i weekender, samt i aften- og nattetimerne på hverdage. Skulle det ske at pakken ender i pakkeshop så kan vi få en fragtmand til at hente det for dig - Det vil i givet fald koste dig imellem 110 og 70 kr afhængig af dit medlemskab

2. DIN FAKTURA

Efter du har købt din vare på en webshop sender du blot din faktura på købet til vores kundeservice på mail: kundeservice@goods.gl.
Ved køb af flere varer på flere forskellige hjemmesider, sender du blot alle fakturaer når du har fået dem og så opretter vi en sammenpakning for dig!

3. VÆLG FRAGTMETODE

Vi giver dig direkte besked, når vi har modtaget din pakke/pakker på
vores lager i Greve..
Du skal så blot vælge om du vil have den sendt afsted med fly eller skib. Har du købt flere ting på forskellige hjemmesider, så afventer vi til alle pakker er ankommet og sender dig en fragtpris for alle pakker i en samlet forsendelse.

4. BETAL FOR DIN FRAGT

Vi sender dig et betalingslink og faktura på den valgte fragtmetode via din oplyste mail. Her kan du betale med Dankort, Mastercard, kontooverførsel og ApplePay.

5. BOOKING

Når du har betalt for fragten, booker vi din forsendelse op og sender dig en bekræftelse.
Leveringstiden afhænger af om du har valgt fly- eller skibsfragt. Din pakke vil enten blive leveret direkte til døren eller hos nærmeste terminal.

BLIV EN DEL AF GOODS KUNDEKLUB

For at kunne fragte med GOODS, kræver det at du er medlem.
Se her, hvilken slags medlemskaber vi tilbyder

SKAL DU SENDE MERE END 1 PAKKE?

Din pris pr. pakke vil i så fald blive billigere. Du bestemmer selv, om du vil handle alene eller med en ven. Vi sender alle pakker samlet til en samlet adresse.