Sammenpakning for alle

Hvad er sammenpakning?

Sammenpakning er en løsning vi har lavet for at spare vores kunder for en masse unødige udgifter ved fragt af flere forsendelser på en gang og som samtidig er CO2 besparende og dermed bedre for miljøet. Det er ren win win! Det kan altid betale sig at bestille flere varer af gangen. Så overvej om der er flere ting du kommer til at mangle og saml dine indkøb - det er her der er store besparelser at hente. Sammenpakning er en optimal løsning, når man bestiller flere varer af gangen, eller bestiller varer fra forskellige webshops. Med sammenpakning hos Goods, kan vi opbevare og samle alle dine forsendelser til én pakke og du sparer rigtig mange penge - jo flere pakker - jo større er besparelsen pr. pakke.

Sampakning

Spar op til 70%
på fragten, når du sammenpakker

Hvornår kan jeg benytte sammenpakning?

Bliv medlem af Goods for blot 29,00 DKK om måneden. Dit medlemskab giver dig mulighed for at shoppe på forskellige webshops i hele verden og modtage dine varer som en samlet levering – også selvom at varerne ikke er købt samme sted. Når du bestiller x antal varer fra forskellige webshops, vil det som oftest være en fordel at benytte sig af vores sammenpakningsløsning. Brug Goods sammenpakning og modtag alle dine varer som en samlet levering.

Hvordan gør jeg?

Skriv en mail til os eller henvend dig i chatten. Oplys dit ordrenummer og send din faktura på de varer, du ønsker at få sammenpakket. Du behøver ikke at foretage dig andet. Vi sender en bekræftelse, hvorefter du modtager varerne på din adresse.

Er mine varer stadigvæk beskyttet, selvom jeg sammenpakker?

Ja, du kan være ganske tryg. Dine varer er ved sammenpakning i de samme gode hænder som ved almindelige vareforsendelser. Alle fakturaer bliver vedlagt din sammenpakning. Med et betalt Goods-abonnement har du også mulighed at forsikre din forsendelse. Du skal blot oplyse os via mail eller igennem chatten.

Tildmeld dig