GOODS LUKKER NED

Derfor er det ikke længere muligt at sende pakker til GOODS adressen. Hvis du har en igangværende pakke, kan du se nedenfor hvad du skal gøre.

Jeg har netop bestilt en pakke til min GOODS adresse. Hvad gør jeg?:

Har du en bestilt en eller flere pakker til din GOODS adresse for nylig, som endnu ikke er ankommet, vil de fortsat kunne blive sendt til din adresse på Grønland. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er GOODS som håndterer din forsendelse, men derimod Blue Water. GOODS har hele tiden samarbejdet med Blue Water, så din pakke vil være i trygge hænder som altid. 

Hvis du har en pakke på vej til GOODS adressen, vil du blive kontaktet af Blue Water når din pakke ankommer. Hvis ikke du har fremsendt fakturaen på forhånd, vil du blive bedt om at sende denne. Du kan med fordel sende den nu til na_sea@bws.dk og spare tid. 

 

Min pakke er ikke ankommet til Grønland endnu. Hvad gør jeg?:

Har du allerede betalt for fragten til din adresse på Grønland, men er pakken ikke ankommet? Så kan du tracke din pakke, ved at kontakte Blue Water. Du skal blot oplyse dit fulde navn, adresse og kontaktoplysninger. Hvis din pakke er sendt med luftfragt kan du skrive til na_cph@bws.dk. Hvis din pakke er sendt med skibsfragt kan du skrive til na_sea@bws.dk 

 

Jeg har skrevet til jer, men jeg har ikke fået svar. Hvad gør jeg?:

Alle mails til vores kundeservice vedrørende GOODS generelle service besvares ikke. Henvendelser vedrørende igangværende pakker sendes til Blue Water og besvares inden for kort tid.

 

Har du et medlemskab hos GOODS?: 

Dit medlemskab vil pr. 1/12-2020 blive automatisk annulleret og alt data slettes i overenstemmelse med persondataloven. Du skal derfor ikke foretage dig noget yderligere som GOODS medlem.

- Dette gælder både GOODS Standard og GOODS Plus.