Hvordan virker GOODS?

Du starter med at tilmelde dig vores kundeklub her på hjemmeside, hvor du kan vælge at oprette dig som gratis medlem eller tilmelde dig vores PLUS eller PREMIUM medlemskab.

Alle 3 medlemskaber giver dig adgang til en dansk GOODS-leveringsadresse samt et GOODS-ID således at du kan få sendt pakker op til dig selv. Med et PLUS eller PREMIUM medlemskab får du en række fordele, såsom bl.a sammenpakning til kostpris, billigere fragtpriser og længere tids opbevaring af dine pakker.

Der er INGEN bindingsperiode på vores abonnement, så du kan opsige det fra dag til dag, hvis ikke du er tilfreds med GOODS.

Så snart du har oprettet dig på vores hjemmeside, er du klar til at handle på alle dine favorit webshops. Når du handler på diverse webshops, skal du blot indtaste den danske GOODS-adresse, som leveringsadresse samt skrive dit GOODS-ID bag dit efternavn.

Det er MEGET vigtigt at du vælger levering til din GOODS adresse og IKKE til pakkeshop samt at levering foregår i hverdage mellem kl. 8-16. Der er nemlig ikke nogen til at modtage pakker i weekender, samt i aften- og nattetimerne på hverdage.

Når du har handlet online, videresender du blot fakturaen(er) til vores kundeservice mail som er: kundeservice@goods.gl

Når pakkerne så ankommer til vores lager måler og vejer vi dem, og sender dig en fragtpris. Når du har accepteret og betalt denne fragtpris, sender vi straks din pakke videre op til din egen adresse

Skal du handle på flere webshops, inden for en kort periode på eks 7 -14 dage, f.eks. en kjole fra H&M, sengetøj fra Ikea og sko fra Zalando, så kan det især betale sig at bruge GOODS. Vi tilbyder nemlig at sammenpakke dine varer, fra forskellige  webshops. I stedet for at betale for 3 x fragt, betaler du altså kun for fragt én gang, og får sendt alle dine pakker samlet til din adresse

Det er meget svært at sige hvad det præcis koster at fragte din pakke/pakker, men typisk ligger prisen på alt imellem 292-1200 kr i alt – men det svinger ekstremt meget da mange forskellige faktorer spiller ind herunder din bopæl, varens vægt og størrelse, varens art, hvor mange pakker du sender, hvor hurtigt du vil have dem m.m. 

Vi håber at dette giver dig et godt overblik over hvordan processen fungerer og ellers er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på: kundeservice@goods.gl