Hjælp til at shoppe

GOODs lytter til sine kunder og mange af jer har udtrykt ønske om at shoppe hos H&M. Det kan I sagtens med GOODS!

H&M har et bredt udvalg, mange basisvarer samt overkommelige priser til både børn og voksne og er en af de mest populære highstreet brands i hele verden og derfor mener vi også, at I der er bosat i Grønland og på Færøerne, skal have adgang til at købe deres produkter. Med GOODS fragtløsning, tager vi imod dine pakker i Danmark og sender dem direkte videre til dig.

Nedenfor har vi lavet en lille guide til dig, som elsker fashion om, hvordan du får dine H&M varer fragtet til din dør i Grønland eller på Færøerne.

Følg denne guide og du er klar til at shoppe H&M kollektioner:

Fyld din indkøbskurv hos H&M med alle de varer, du ønsker. Når du er færdig med at shoppe, går du til checkout/kasse, betaler og indtaster forsendelsesoplysninger. Her skal du være opmærksom på følgende:

 1. Husk at skrive din Goods-adresse på
 2. Oplys dit Goods-ID efter dit efternavn
 3. Vælg leveringsmåde = levering til din privatadresse/alternativ adresse
 4. Tjek efter at pakken ej bliver sendt til pakkeshop, men til GOODS adressen
 5. Send fakturaen til vores email: kundeservice@goods.gl så klarer vi resten

Du får med et GOODS abonnement adgang til alle tænkelige webshops både i Danmark og resten af verden.

Du skal ALTID sende varerne til din GOODS-adresse og huske at skrive dit GOODS-ID på efter dit efternavn

 • Når du benytter din GOODS-adresse, opnår du de samme fordele, som hvis du boede i DK. Mange webshops tilbyder nemlig GRATIS levering eller meget billig i Danmark – en service som du så herved også får adgang til.
 • Tjek om, der er nogle tilgængelige rabatter. Der er mange online shops, der har coupon eller discount-koder tilgængelige. Vi anbefaler, at du søger efter coupons eller discountkoder på Google, ved at benytte søgeordet “online coupons”.
 • Tilmeld dig nyhedsbrevet fra dine favorit webshops. De danske og udenlandske webshops informerer ofte deres e-mail kunder først, når de har udsalg eller har specifikke kampagner på udvalgte produkter.
 • Shop rundt: Sørg for at sammenligne priser på det produkt, du søger via prissammenligning hjemmesider. Der er mange hjemmesider, der tilbyder denne service.

Når du bestiller dine varer på de mange webshops, vi har åbnet op for, skal du være opmærksom på, at GOODS er et mellemled imellem den pågældende webshop og logistikvirksomheden, der benyttes til at fragte din forsendelse. GOODS tager først over, når din forsendelse er modtaget på din GOODS-adresse (vores lager). Vi vil selvfølgelig ALTID hjælpe dig med at finde frem til din forsendelse i tilfælde af returnering m.m.

For at sikre dig, at dine varer altid kommer tryg og sikkert frem, bør du være særlige opmærksom på følgende punkter:

 • Vær helt sikkert på at leveringsadressen stemmer overens med din Goods-adresse
 • Husk at skrive dit GOODS-ID efter dit efternavn eller i adresselinje 2
 • Vær opmærksom på, at din pakke IKKE bliver leveret til en omdelingscentral/postboks m.m.

Mange webshops har i dag gratis levering, hvis du bestiller for mere end x antal kroner. Der er selvfølgelig også webshops, som stadigvæk tager  leveringsomkostninger typisk er prisen alt fra 20 DKK til 70 DKK. Denne udgift er IKKE inkluderet i de fragtpriser GOODS tilbyder.