Forsikring

Basisforsikring – Et eksempel:

Hvis du sender en pakke på 10kg med vejtransport, vil speditøren maksimalt være forpligtet til at udbetale erstatning på 10kg x DKK 70 / kg = DKK 700. Du kan dog ikke få udbetalt mere end du har betalt for dit gods.

Har du således betalt DKK 500 for godset, vil du få DKK 500 i erstatning. Har du betalt DKK 1.000 vil du kun få DKK 700 i erstatning.

Vi tilbyder en udvidet transportforsikring

Vores udvidet transportforsikring sikrer dig at du kan forsikre din forsendelse 100% og hele vejen til din modtageradresse.

Prisen på vores udvidet transportforsikring afhænger af dit medlemskab. 

Bemærk, at fragt af spejle og andre genstande lavet af glas, såsom en brusevæg, ikke er dækket af vores udvidet transportforsikring medmindre at dette bliver emballeret korrekt. Dette er ikke noget forhandlere eller vi kan foretage, men det skal derimod udføres af en ekspert inden for området. Ønsker man at få sin vare emballeret forsvarligt, således at transport forsikringen dækker, vil det foregå således at når din vare ankommer til GOODS adressen sender vi den videre til en ekspert, som bygger en trækasse rundt om spejlet/glasset som skal sikre, at det ikke går i stykker under fragten. Vælger man at få udført dette, vil vores udvidet transportforsikring naturligvis dække, hvis man har tilkøbt den. Er varen ikke emballeret, må kunden være indforstået med at, at der er risiko for at varen går i stykker undervejs og at der ikke ydes nogen godtgørelse.

Læs mere om forsikringerne her