Forsendelser og opbevaring

Dine pakker vil blive opbevaret af Blue Water Shipping A/S frem til forsendelsen.

Blue Waters lagerfaciliteter har moderne overvågningsudstyr, som garanterer en sikker opbevaring af dine varer døgnet rundt.

Vi kan både sende med skib og fly. Der vil selvfølgelig være en forskel på leveringstiden og prisen alt afhængig af, om du vælger at fragte din forsendel med fly eller skib. Når du modtager din pakke på din Goods-adresse (vores lager), vil du modtage en e-mail fra os, hvor du har en præcis fragtpris samt valgmuligheden imellem fly og skib.

Leveringstiden med fly er typisk 3 – 10 hverdage, uanset om det er til Grønland eller Færøerne. Dog skal der altid tages forbehold for vind og vejr. Vejrforholdene i Nordatlanten er til tider barske, og kan derfor have indflydelse på leveringstiden. Vi bestræber os konstant på at kunne tilbyde den bedste leveringstid, men skulle der være forsinkelser, vil vi så vidt muligt altid forsøge at kontakte kunden og informere om dette. Vi kan desværre ikke være herre over forsinkelser, der skyldes dårlige vejrforhold og i sådanne situationer håber vi på vores kunders forståelse.

Leveringstiden med skib er typisk 3 – 6 uger vil oftest være kortere tid, hvis pakken sendes til Færøerne. Dog skal der altid tages forbehold for vind og vejr. Vejrforholdene i Nordatlanten er til tider barske, og kan derfor have indflydelse på leveringstiden. Vi bestræber os konstant på at kunne tilbyde den bedste leveringstid, og skulle der være forsinkelser i transporten, vil vi så vidt muligt altid forsøge at kontakte kunden og informere om dette. Vi kan desværre ikke være herre over forsinkelser der skyldes dårlige vejrforhold, og i sådanne situationer håber vi på vores kunders forståelse. Haster leveringen af en eller flere pakker, vil vi naturligvis gøre vores bedste for at finde en løsning. Her kan flytransport være en løsning, medmindre de aktuelle vejrforhold også påvirker denne form for transport.

Vores pakker bliver altid leveret hurtigt og sikkert af Blue Water Shipping A/S lige til døren i Grønland.

Du kan bede om et track-and-trace nummer, når du fremsender din faktura eller betaler for fragten. Du vil så modtage navn på den grønlandske agent, der følger din forsendelse samt et track-and-trace nummer (booking nummer).

Ved fragt af spejle og andre genstande lavet af glas såsom en brusevæg, skal man være opmærksom på at der er risiko for at varen kan gå i stykker under transporten. Disse produkter er fra forhandlerens side sjældent pakket ind i mere end en papkasse med lidt bobbelplast omkring, hvilket ikke er godt nok når varen skal videre med skib eller fly. Vil man være sikker på at varen ikke går i stykker undervejs, tilbyder vi at emballere det korrekt. Dette foretages af en ekstern ekspert, hvorfor der vil være ekstra omkostninger forbundet med denne opgave. Vær opmærksom på, at hvis man ikke vælger at få emballeret genstanden korrekt, vil vores udvidet transportforsikring IKKE dække i tilfælde af skader, opstået under transporten. Ønsker du at modtage et tilbud på emballering af spejl eller anden genstand af glas, så kontakt os på kundeservice@goods.gl

Vidste du, at parfumer og andre væsker bliver betegnet som farligt gods. Bestiller du derfor parfumer fra Matas eller hos andre leverandører, skal du være opmærksom på følgende:

  • Farligt gods kræver ekstra dokumentation –  Sikkerhedsdatablad (MSDS)
  • Farligt gods kræver ekstra tilladelser

Vi vil rigtig gerne hjælpe med et fremskaffe det nødvendige, men der kan være op til 5-12 dages ekstra ventetid på din pakke. Ventetiden afhænger udelukkende af hvor hurtig leverandøren kan fremskaffe den nødvendige dokumentation.

Vi forbeholder os retten til at tjekke forsendelser, hvor vi mistænker farligt gods m.m.

Goods håndterer ikke våben eller våbendele, uagtet om man har en våbentilladelse. Det er heller ikke muligt at fragte et produkt, der er klassificeret som farligt eller brandfarligt gods (Dangerous Goods). Fødevarer og andre produkter, der kræver speciel tilladelse fra Fødevarestyrelsen, kan kun sendes såfremt den nødvendige information foreligger. Her skal også påregnes ekstra håndteringsomkostninger. Vær venligst opmærksom på at

Goods ikke kan refundere for fragt- og håndteringsomkostninger, hvis et produkt afvises eller tilbageholdes af de lokale toldmyndigheder.

Goods accepterer ikke alkohol, tobak og snus til privatpersoner.

Ved køb af batterier eller varer som indeholder batterier bedes du kontakte vores kundeservice for at undgå at dine forsendelser bliver tilbageholdt.

Ved fragt af batterier eller produkter der indeholder batterier, skal der fremskaffes et sikkerhedsdatablad for batteriet. Dette er som udgangspunkt kundens eget ansvar. Vi anbefaler, at du kontakter forhandleren før du køber batterier, eller produkter der indeholder batterier og beder om sikkerhedsdatablad. Foruden sikkerhedsdatablad er det vigtigt, at forhandleren emballerer varen korrekt, i overensstemmelse med sikkerhedsdatabladet, samt mærker pakken op med rette label, som indikerer hvilken type farligt gods der er tale om.

 
Der vil pålagt et lithiumgebyr på 175,00 DKK for forsendelser, der indeholder batteri samt en anmeldelsesafgift på 350,00 DKK for at udarbejde et farligt gods dokument.
 
Imødekommes ovenstående ikke, kan vi være nødsaget til at sende varen retur til forhandleren, hvortil kunden selv afholder returomkostningerne.
 
Vi anbefaler, at du altid kontakter os på kundeservice@goods.gl før du bestiller elektroniske varer til Goods adressen.

Du kan læse meget mere om farligt gods via vores Betingelser – Farligt Gods