Beregn din fragtpris


Sådan bruger du vores prisberegner

Start med at angive, om pakken skal sendes til Grønland eller til Færøerne. Indtast både postnummer og navnet på byen. Herefter indtaster du pakkens størrelse (højde, længde, bredde) og vægt (kg). Ønsker du at udregne fragtprisen på mere end to pakker, trykker du blot på + for at tilføje endnu en pakke. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange pakker du kan sende af gangen. Ønsker du at fjerne en pakke, trykker du blot på  – (minus)

Benyt vores fragtberegner og få en estimeret pris på dine pakker med det samme.

1
2
+ -
Sammenpakning

Find størrelsen på din pakke


For at vores fragtberegner kan give dig den mest nøjagtige pris, har vi brug for at vide størrelse og vægt på din pakke. For at finde din pakkes størrelse skal du måle højden, bredden og længden på din pakke. Bagefter skal du finde vægten på pakken.

Overvejer du at købe noget på nettet, kender du naturligvis ikke pakkens størrelse og vægt endnu. Derfor anbefaler vi, at du skriver til forhandleren og fortæller hvilke produkter du gerne vil købe, og om de kan oplyse dig om størrelsen og vægten på pakken.

Årsagen til at vi både skal kende størrelsen og vægten er, at man altid udregner fragtprisen ud fra volumenvægt. Den bedste måde på at forstå hvad volumenvægt er, er ved at forestille sig følgende: Du har 1000 kg jern og 1000 kg fjer. De vejer nøjagtigt det samme, men 1000 kg fjer fylder meget mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Opret en konto hos Goods

Det er gratis og kan afmeldes til hver en tid